Welcome to the webstekpark.com

Honden hotel amsterdam

Accommodatie

Description: Onze accommodatie beschikt over: - Ruime speelweide met voldoende schaduw (zie de live webcam en foto’s) - Zwemvijver met waterzuivering - Altijd vers drinkwater door automatische drinkbak - Grote binnenverblijven, beschermd tegen warmte, kou en geluid (worden zonodig verwarmd) - Enkele aparte verblijfplaatsen met nachtverblijf Wij voorzien uw hond van aandacht, goede verzorging en een op en top verblijf waar de honden veel plezier met elkaar beleven. Met maximaal 12 tot 15 honden zijn wij kleinschalig. Hierdoor kunnen we alle honden persoonlijke aandacht schenken. De honden verblijven in groepsverband en gaan sociaal met elkaar om. De kleinere honden kunnen zich terugtrekken (als ze dat willen) in een aparte ruimte waar de grotere honden niet bij kunnen. Dit concept van kleinschaligheid en groepsverband is uniek in Nederland t.o.v. andere hondenpensions en werkt in ons hondenhotel erg goed. Inmiddels hebben wij honden uit de wijde omgeving van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Amstelveen en Schiphol mogen ontvangen in ons pension. Hondenhotel Zwanenburg staat voor betrokkenheid en kwaliteit.

Hotel Amsterdam: Lees beoordelingen van hotel in Amsterdam en vergelijk prijzen - TripAdvisor

Description: Hotels Amsterdam: Bekijk 11.067 beoordelingen en 10.945 foto's en vind het perfecte hotel om te overnachten in Amsterdam, Amsterdam, Nederland op Tripadvisor.

Hondenpension - Honden.info

Description: hond, honden, rashond, hondenrassen, fokker, dierenwinkel, kennel, trimsalon, hondenvoer, nieuws, adressen

Amsterdam - Hotels Amsterdam honden toegelaten - BoekUwHotel.be

Description: Boek hier uw hotels in Amsterdam honden toegelaten, zonder reserveringskosten! Bespaar tot 75% op uw hotels in Amsterdam honden toegelaten. Geniet van aanbiedingen voor deze hotels waar honden toegelaten zijn in Amsterdam...

Marktplaats.nl - Honden hotel Zwanenburg - Dieren | Honden | Verzorging, Oppas en Les

Description: Wij hebben in ons kleinschalig honden hotel nog enkele plaatsen in februari in de schoolvakantie's. Verder is ons hotel ideaal voor dagopvang, weekendopvang en vakantieopvang, vanwege de

Dierenhotel Pocahondas

Description: Dierenhotel-Pocahondas: Voor een welverdiende vakantie, een goede verzorging én aandacht voor uw huisdier(en), en daardoor ook een onbezorgde vakantie voor U!!! Ook dagopvang, trimsalon en specifiek medische verzorging! Tevens uitlaatservice en "dier aan huisverzorging".

NH Krasnapolsky Hotel Amsterdam - Amsterdam

Description: Boek een kamer bij NH Krasnapolsky Hotel Amsterdam in NH Krasnapolsky Hotel Amsterdam voor de beste prijs.

Home

Description: Welkom bij Hondenhotel Zwanenburg. Wij bieden: - Dag- en nachtopvang voor uw hond(en) - Kleinschalig en persoonlijk hondenhotel, vergelijkbaar met luxe hondenpension of hondencrèche - Maximaal 15 honden - Goed bereikbare locatie in de polder nabij Schiphol, Amsterdam en Haarlem - Een plek waar honden in groepsverband positief met elkaar omgaan Door kennis, ervaring en inzicht in het instinctmatige gedrag leren wij de honden regels die zij snappen, zodat de honden in harmonie met elkaar optrekken.

Dierenpension Amsterdam - alles over dierenpensions

Description: Overzicht van dierenpensions in Amsterdam Vind een dierenpension en alles over dierenpensions

Alle Hondenpensions in Nederland

Description: Ga je op vakantie of kun je even niet voor je hond zorgen? Vind snel een hondenpension bij jou in de buurt. Overzicht met alle hondenpensions in Nederland, gesorteerd per provincie en plaatsnaam.

Amsterdam - Hotels Amsterdam honden toegelaten - BoekUwHotel.nl

Description: Boek hier uw hotels in Amsterdam honden toegelaten, zonder kosten! Bespaar tot 70% op uw hotels in Amsterdam honden toegelaten. Geniet van kortingen voor deze hotels waar honden toegelaten zijn in Amsterdam...